У Білій Церкві водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді дочці загиблого захисника України

  • пільговий проїзд у Білій Церкві
У Білій Церкві дочці, загиблого в зоні ООС військовослужбовця Івана Войтенко, відмовили у безкоштовному проїзді в автобусі.

17 червня  Аліна Войтенко зайшла в один із автобусів, що обслуговує приміський маршрут № 14. Дівчина надала водію пільгове посвідчення на проїзд, яке, згідно з рішенням Білоцерківської міськради, дає їй право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Водій хамовито наполягав, аби Аліна заплатила за проїзд:

«Показавши пільгове посвідчення на проїзд, водій знахабніло почав кричати: «Де таке написано, що я маю тебе возити?» Після наголошення на закони нашої держави, ця недолюдина відповіла: «Яка держава? Де ти бачила державу? Її вже 30 років як немає!» Ось вам повага, до сімей загиблих учасників АТО та ООС, до нашої славетної 72 ОМБР, хлопці з якої, кожного дня ризикуючи своїм життям, захищають нас.» - написала на своїй сторінці у facebook Аліна Войтенко.

Нагадаємо, що батько Аліни, Іван Войтенко був старшим прапорщиком командиром саперного взводу 72-ї ОМБР ім Чорних Запорожців. Загинув військовий 27 липня в зоні ООС. Він був одним з найбільш досвідчених саперів, проводив інженерну розвідку підступів до українських позицій на Світлодарському напрямку. Після огляду території та зняття розтяжок він залишився в цьому районі для прикриття виходу групи українських військових, які добували докази російської агресії.

Народився Іван Войтенко у Білій Церкві, воював на передовій Донбасу з 2014 року. Син загиблого Героя пішов по стопам батька і є військовослужбовцем 72 бригади.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе