Рак у 3 роки: сім’я з Білої Церкви рятує донечку, потрібна допомога

  • Допомога у лікуванні
  • Допомога у лікуванні
Родина маленької Віри Дівєєвої з Білої Церкви просить допомоги у лікуванні дівчинки. 

У 2018 році дворічній Вірі поставили діагноз тотальне відшарування сітківки правого ока – рак ока.  Для лікування хвороби батьки возили дівчинку у клініку в Швейцарію. Після операції, протягом року кожні 20 днів, Вірі необхідно було відвідувати клініку в Швейцарії, але через пандемію це було неможливо.

Як розповіла бабуся дівчинки Наталія Гріненко, 8 червня у Віри стала світитися зіниця в лівому оці. Так, як рік тому, було з правим оком. 

«Вчора робили діагностичну операцію, після якої професор сказав, що ви встигли вскочити в останній вагон. В оці велика пухлина. Рецидив. На жаль, таке буває часто. Сьогодні вранці хімія, взяття пункції. Через тиждень укол в око. Ще через тиждень – наступний, і так 4 рази. Потім ще одна хімія і МРТ. Все під загальним наркозом,» - розповідає Наталія Гріненко. 

Тепер, замість одного тижня перебування в лікарні у Швейцарії, дівчинці необхідно мінімум 4-5 тижнів для лікування. Родина не в змозі самостійно зібрати такі кошти, тому просить допомоги: 

«Вірочка знаходиться в найкращій клініці світу з лікування ретинобластоми. І професор Муньер - кращий фахівець. Тут їй обов'язково допоможуть! Але... все впирається в гроші. Знову життя і здоров'я 3-річної дитини оцінюється в 40-50 тисяч доларів, які необхідно зібрати протягом тижня. Нам самим в такий короткий термін таких коштів не зібрати. Тому я звертаюся до вас за допомогою знову.» 

Мама дівчинки, Олена Дівєєва — волонтерка, яка допомагала збирати кошти хворим білоцерківцям. Тепер підтримка потрібна їй. 

Реквізіти для допомоги:








Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе