У Києві вибухнула багатоповерхівка: наразі відомо про двох загиблих

  • вибух у Києв
У Дарницькому районі столиці недільний ранок обернувся катастрофою – у житловій дев'ятиповерхівці на вулиці Соломії Крушельницької 1/5 стався вибух газоповітряної суміші. Наразі відомо про двох загиблих.

За інформацією ДСНС, вибух газу в Києві пролунав о 10:00 21 червня. У мережі вже гуляє безліч фото і відео, зроблених одразу після інциденту.

Потужним ударом зруйновано кілька поверхів. Наразі відомо про двох загиблих, кількість постраждалих уточнюється.  На цей час рятувальники деблокували трьох осіб, пошуки ще трьох тривають. За свідченнями очевидців, ударна хвиля була настільки сильною, що повибивала вікна в сусідніх житлових будинках. На фото і відео з місця подій можна бачити, що в житловому будинку буквально утворилася діра.
Вибух зруйнував квартири та сходові перекриття 4,5,6,7 поверхів. Існує небезпека подальшого обвалення конструкції.

 
Деякі мешканці через руйнування опинилися заблокованими у  своїх квартирах, не маючи можливості вибратися. Їх порятунком займаються пожежники. Рятувальники евакуювали 21 людину.

Вибух на Позняках - версії

Одразу після інциденту в ДСНС заявили, що в будинку вибухнула газоповітряна суміш. Мешканка будинку розповіла журналістам, що запах газу в будинку відчувався ще у вівторок. За непідтвердженою інформацією, минулого тижня у будинку проводились роботи з системою газопостачання. Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін заявляє, що серед версій руйнування будинку на Позняках розглядаються, зокрема, як вибух газу, так і вибухового пристрою.  Голова МВС Аваков заявив, що наразі розглядається дві робочі версії вибуху будинку в Києві - це газ і вибухівка.

Джерело: УНИАН


 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе