У Білій Церкві 856 учнів здавали ЗНО з фізики

  • У Білій Церкві 856 учнів здавали ЗНО з фізики
  • У Білій Церкві 856 учнів здавали ЗНО з фізики
  • У Білій Церкві 856 учнів здавали ЗНО з фізики
Вже другий тиждень в Україні триває проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Вчора, 2 липня учні проходили тестування з фізики. Протягом 180 хвилин учасники ЗНО мали виконати 38 завдань тесту. 

Оскільки кількість учнів, які зареєструвалися на ЗНО з фізики на Київщині була незначною, тестування проводили у двох пунктах тестування в Білій Церкві. 

Як повідомляє прес-служба Київської облдержадміністрації, зареєструвались на тестування з фізики 1155 учасників, взяли участь 856. 

«Загальна кількість учасників ЗНО з фізики – 856 осіб: 829 випускників закладів загальної середньої освіти, 15 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та 12 студентів закладів фахової передвищої  освіти.» - зазначають в Київської облдержадміністрації. 

Дві особи через погіршення стану здоров’я не змогли взяти участь у тестуванні, 1 особа не була допущена до тестування через втрату сертифікату. Інші випускники, які зареєструвалися  для проходження ЗНО з фізики не взяли участі в тестуванні, оскільки не планують у цьому році  вступати до закладів вищої освіти технічного напрямку.

Нагадаємо, що наступна сесія ЗНО відбудеться 7 липня, учні проходитимуть тестування з англійської мови. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе