Горе-матір, яка викинула з вікна свою новонароджену дитину у Білій Церкві засудили до 3 років ув’язнення

Суд виніс вирок 21-річній жительці Білої Церкви, яка кілька місяців тому викинула свою новонароджену донечку із 7 поверху. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини. 

«Вироком Білоцерківського міськрайонного суду жінку визнано винною в інкримінованому кримінальному правопорушенні та засуджено до 3 років позбавлення волі.» - йдеться в повідомленні. 

Як встановило слідство, що у жовтні 2019 року дівчина, нікому не повідомивши, про те, що в неї сталися пологи, перебуваючи у себе вдома, народила дитину. Одразу після пологів, жінка винесла новонароджену дівчинку на балкон та викинула через вікно квартири, розташованої на 7-му поверсі будинку. Від  отриманих травм, новонароджена дівчинка загинула на місці.

Як зазначають у прокуратури, незважаючи на те, що дівчина заперечувала причетність до вчинення інкримінованого їй кримінального правопорушення, її вина повністю підтверджена зібраними доказами, а невизнавальні показання розцінені судом як намагання ухилитися від кримінальної відповідальності за скоєне.

Раніше повідомлялося, що ​чоловік 21-річної дівчини хоче отримати від дружини 500 тис грн моральної компенсації, адже стверджує, що пережив великий стрес та нервове потрясіння. ​​​


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Мразь, ее з окна вышвернуть нужно, а не в тюрму!! 

Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе