Замість розваг – штраф: розважальні заклади Білої Церкви закрили через порушення карантину

  • розважальні заклади Білої Церкви закрили
Впродовж двох вихідних у Білій Церкві поліцейські виявили порушення карантину в розважальних закладах, закладах громадського харчування та у ресторані-караоке. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, одне з порушень правоохоронці задокументували в ресторані-караоке та розважальному закладі, які не припинили роботу і о третій годині ночі продовжили свою роботу. 

Відносно директорів та адміністраторів цих закладів поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення ст. 44-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення, за що їм загрожує  штраф від 34 до 170 тисяч гривень. Усі адміністративні матеріали направили до суду. 

Нагадаємо, що під час адаптивного карантину відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України робота після 23-ї та до 7-ї години розважальних закладів, а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування та закладів культури - заборонена.

Загалом, під час рейду поліцейські припинили роботу шести нічних закладів Київщини. 


Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві затримали чоловіка, який стріляв посеред вулиці.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе