У суботу в Білій Церкві відбудеться велопробіг «ВелоБеЦик-2020»

  • «ВелоБеЦик-2020»
Завтра, 25 липня вже втретє у нашому місті відбудеться велопробіг «ВелоБеЦик-2020». Участь у заході може взяти кожен охочий.

Велопробіг стартуватиме з двох локацій. Перша колона велосипедистів розпочне рухатися від парковки ТЦ «Епіцентр» (вул. Леваневського, 83) до дендрологічного парку «Олександрія» (автомобільна стоянка навпроти готелю «Рось»). Там до основної маси учасників приєднається друга колона, після цього всі разом вирушать до стадіону в мікрорайоні Гайок. 

На фініші для дітей організують спортивні змагання, а згодом тут відбудеться урочисте закриття марафону та вручення цінних призів учасникам велопробігу.
 
Реєстрація учасників поблизу «Епіцентру» та «Олександрії» відбудеться о 13:30. Стартуватимуть спортсмени від «Епіцентру» – о 14:00. 

Участь у велопробігу можуть брати як дорослі, так і діти. Батьків закликають для безпеки обов’язково екіпірувати дітей у шоломи, наколінники та налокітники. Обов’язкова вимога до всіх учасників – наявність захисної маски. 

Реєстрація тут. 
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе