На Білоцерківщині голову сільради підозрюють у розтраті бюджетних коштів

  • Розкрадання бюджетних коштів
На Білоцерківщині голова однієї із сільських рад у квітні 2020 року уклав договір з товариством на виконання робіт по ремонту освітлення вулиці. 

Після цього, зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи, що товариство умови договору не виконало, вніс завідомо неправдиві відомості до офіційних документів. На підставі яких, підряднику з місцевого бюджету сільської ради було незаконно перераховано бюджетні кошти в сумі 50 тис грн.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київщини, голові сільради наразі повідомили про підозру за фактами розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем та підроблені офіційних документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1ст. 366 КК України).
 
Триває досудове розслідування. У разі доведення вини чиновнику загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше повідомлялося, що фермери отримають фінансову підтримку від держави.
 


 
  


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе