День незалежності України: Куди піти білоцерківцям і що подивитися

  • День незалежності України
24 серпня Україна відзначатиме День Незалежності. Цього року 29-ий День народження незалежної країни святкуватимуть у понеділок. І попри пандемію COVID-19, яка охопила весь світ, білоцерківці зможуть відвідати низку тематичних подій. Редакція телеканалу Крокус підготувала добірку цікавих заходів, які відбудуться на День Прапора України 23 серпня та на День Незалежності України 24 серпня у Білій Церкві.

Велопробіг з нагоди Дня Державного Прапора


Вже в цю неділю, 23 серпня в Білій Церкві з нагоди святкування Дня Державного Прапора України, відбудеться велопробіг вулицями міста.
Маршрут вело заїзду стартуватиме від БРУМу і пролягатиме через вул. Леся Курбаса, Вокзальну та пр. Князя Володимира. Потім велосипедисти повернуться на вул. Леся Курбаса і фінішуватимуть біля БРУМу. 

Для безпеки учасників дорожнього руху, учасників велопробігу буде супроводжувати патрульна поліція.  Збір учасників заїзду та закріплення прапорців на велосипеди відбудеться о 10:00-10:30 біля Білоцерківської міської ради.

Старт велопробігу об 11:00. Учасників просять обов’язково мати при собі шолом та гарний настрій. До участі запрошуються усі бажаючи віком від 14 років. 

Виставка «Квітни, моя Україно!»

20 серпня у виставковому залі бібліотеки №8, розташованої по вул. Леваневського, 55 відбудеться виставка декоративно – вжиткового мистецтва «Квітни, моя Україно!».

Початок о 10:00. 

Святковий концерт в театрі ім. П.К. Саксаганського


З нагоди Дня Незалежності артисти театру ім. П.К. Саксаганського підготували святковий концерт, який відбудеться 21 серпня о 14:00. На глядачів чекають їх нові несподівані виступи та прем’єри. Дивовижний світ інтригуючої гри, чаруючого співу та запального танцю полонить серця, а святкова атмосфера подарує гарний настрій!

Фестиваль повітряних куль 


Вже традиційно до Дня Незалежності в дендропарку Олександрія відбудеться масштабний фестиваль повітряних куль «Олександрійська феєрія».

 Вже вчетверте парк Олександрія стане злітною смугою для десятка повітряних куль. З кошика відкриються краєвиди одного з найстаріших і найкрасивіших дендропарків країни – «Олександрія», річки Рось та Білої Церкви. Жителі та гості міста зможуть насолодитися святковою концертною програмою, спостерігати за повітряними кулями в небі, а найсміливіші – піднятися на великій повітряній кулі на висоту 200-500 метрів та поспостерігати краєвиди Білоцерківщини з неймовірної висоти. 

Програма фестивалю: 

  • 21 серпня – 17:30 – 20:00 відкриття фестивалю, урочиста концертна програма в парку Олександрія, вечірній старт повітряних куль.
  • 22 серпня:
    -    06:00 – 07:00 – Ранковий політ аеростатів
    -     18:00 – 20:00 - Вечірній старт повітряних куль, концерт живої музики
  • 23 серпня: 
    -    06:00 – 07:00 – Ранковий політ аеростатів
    -    18:00 – 20:00 – Вечірній старт повітряних куль, спроба встановлення Рекорду України - масовий старт повітряних куль з 10-ти метровими прапорами України. 
  • 24 серпня:
    -    6:00 – 07:00 – Ранковий політ аеростатів, флешмоб «Привітай Україну з Днем Незалежності». Сніданок на траві під кулями з кавою. 
    -    18:00 – 20:00 – Вечірній політ аеростатів, концерт живої музики, святковий політ над Білою Церквою з духовим оркестром – виконання Гімну України в небі. 
  • 25 серпня:
- 06:00 – 06:45 – спроба встановлення Рекорду України – одночасний старт групи теплових аеростатів з обмеженого майданчику –  дерев’яного мосту через р. Рось.

День Незалежності України у Білій Церкві

24 Серпня о 10:00 відбудеться урочисте зібрання та покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченка.  О 12:00 білоцерківців запрошують на святкову концертно-розважальну програму у парку ім. Шевченка -  «З Україною в серці». 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе