У Білій Церкві судитимуть вітчима, який викинув із вікна 5-річного пасинка

  • який викинув із вікна 5-річного пасинка
  • який викинув із вікна 5-річного пасинка
  • який викинув із вікна 5-річного пасинка
Чоловіку інкримінують замах на умисне вбивство 5-річної дитини, домашнє насильство та розпусні дії щодо малолітніх осіб,  заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження, залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані.

Нагадаємо, що 16 червня зловмисник перебуваючи під дією алкоголю, в помешканні своєї співмешканки ображав жінку і погрожував фізичною розправою над нею та її двома малолітніми синами. Чоловік вдарив ногою в область голови одного з хлопчиків. Після чого, схопив за ногу іншого хлопчика та викинув через вікно квартири, розташованої на першому поверсі житлового будинку. У результаті падіння 5-річний хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Крім того, під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство та розпусні дії відносно малолітніх дітей, перебуваючи за місцем їх спільного проживання.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. Білоцерківська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно 38-річного білоцерківця. 
 
Раніше повідомлялося, що 5-річного хлопчика, якого вітчим викинув із вікна, виписали із лікарні. Після виписки із лікарні хлопчик проживає у тимчасового опікуна. Протягом року він перебуватиме під наглядом невропатологів. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе