У Білій Церкві водій маршрутки пропонував патрульним хабар

  • У Білій Церкві водій маршрутки пропонував патрульним хабар
Вчора, близько 5:00 ранку під час патрулювання по вулиці Сухоярська, поліцейські виявили міський пасажирський автобус, який зберігався біля будинку водія, поза встановленим місцям стоянки. Правоохоронці зафіксували порушення ст.21 ЗУ "Про автомобільний транспорт", повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви.

Зупинивши автобус, патрульні пояснили 46-річному водієві причину його зупинки. 

«Зрозумівши, що патрульні мають намір скласти на нього адміністративний матеріал, він запропонував «вирішити питання мирним шляхом». Інспектори неодноразово попереджали громадянина про відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак водій наполягав на своєму.» - зазначають у поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія склали адміністративний матеріал за ч. 8 ст. 133-1 (Зберігання транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів на комерційній основі, поза встановленими місцями їх стоянки) КУпАП.

Раніше повідомлялося, що на Білоцерківщині нелюд проник у будинок 22-річної дівчини та зґвалтував її.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе