Індустріальний парк «Біла Церква» переміг у польському конкурсі «Золота ділянка 2020»

Індустріальний парк «Біла Церква» став переможцем другого етапу конкурсу Польської агенції інвестицій і торгівлі — «Золота ділянка 2020» від Київської області. 

Як повідомляє прес-служба компанії «UFuture», на розгляд комісії було представлено лот промислової нерухомості загальною площею 22 га. 

Конкурс проводився для визначення найкращих інвестиційних пропозицій в промисловій сфері серед українських регіонів.

У компанії зазначають, що промислова ділянка індустріального парку «Біла Церква» має правильні форми території, підведені інженерні мережі та близьку розташованість автомагістралі, під’їзної дороги і залізничної станції.

Крім цього, територію індустріального парку було включено до плану просторового розвитку білоцерківської громади. За підсумками конкурсу, комісія визначила інвестиційну пропозицію найбільш конкурентної серед виставлених лотів:  

«Участь у міжнародних проєктах допомагає у розширенні кола наших контактів. Перемога у конкурсі підкреслює конкурентоспроможність пропозиції індустріального парку у галузі промислової нерухомості, її відповідність очікуванням іноземних інвесторів від розміщення виробництв на території України»,— поділився генеральний директор індустріального парку “Біла Церква” Володимир Хмурич.

Переможці матимуть можливість обмінятися досвідом з адміністрацією польських воєводств щодо просування інвестиційних ділянок і подальшого залучення інвесторів.

Конкурс «Золота ділянка 2020» охоплює вісім регіонів України, включаючи Київську область. Він відбувся в рамках проєкту «Польська допомоги задля розвитку», спрямованого на підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе