У Білій Церкві таки відмінили святкування Дня міста

  • Біла Церква
У Білій Церкві таки відмінили святкування Дня міста.

Нагадаємо, що два дні тому, 8 вересня виконавчий комітет підтримав рішення "Про організацію та проведення святкових заходів з нагоди 988-ї річниці Дня міста Біла Церква", але натомість заборонив проведення у місті концертів та гастролів

Таку логіку білоцерківських чиновників містяни не підтримали і жваво висловлювали своє непорозуміння у соціальних мережах. Зокрема, білоцерківці обурювалися тим, що концерти у місті проводити забороняють, тому що там дотриматися соціальної дистанції буде неможливо, а під час святкування Дня міста, цю дистанцію з розрахунку одна особа на 5 метрів площі території на вулиці, забезпечать. Крім того, у місті зростає кількість хворих на коронавірус, а Білоцерківський район взагалі вже віднесений до жовтої зони. Тому, на думку містян, святкування Дня міста в сьогоднішніх умовах не краща ідея: 

(Для збільшення картинки натисніть на неї)


Врешті решт, сьогодні, 10 вересня у міській раді таки передумали і відмінили святкування Дня міста. Натомість, залишать лише фотозони та фотовиставки, де не буде великого скупчення людей. Також на площі перед БРУМом  буде проведено  фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна», а біля колонади «Луна» в дендропарку «Олександрія» відбудеться виступ Київського обласного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського. 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе