Snickers застрахував покупців від помилок, скоєних через голод

Impact BBDO, Дубаї, створили незвичайну кампанію для Snickers, застрахувавши людей від помилок, які вони здійснюють, будучи голодними. У кампанії, виплата здійснюється в залежності від серйозності помилки, від 2 до 50 батончиків. Щоб заявити про помилку, користувачі повинні зайти на сайт, поговорити з чат-ботом, надати деталі своєї помилки через голод і отримати купон на батончкі.

Snickers працював з реальними страховиками і ризик-аналітиками, щоб розробити алгоритм по оцінюю заявок, беручи до уваги такі фактори, як час дня, настрій, місцезнаходження, частоту і ступінь впливу помилки. Ці дані були вбудовані в AI чат-бот, який аналізував тисячі ключових слів, які стосувалися інцидентів.

Ці фактори виробляли унікальну виплату для кожної заявки.

«Ця кампанія відрізняється від традиційних 1 + 1 промо, які історично пропонують тільки фінансову цінність для покупця без користі для значущості бренду, дозволивши нам створити цінність за допомогою промо», відзначили в компанії.

За час кампанії продажі Snickers виросли на 18%, на 21% зросло відвідування магазинів. На 30% зросла асоціація бренду зі словом «голод».

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе