За вихідні в Білій Церкві від COVID-19 померли четверо людей

Протягом останніх вихідних в Білоцерківській міській лікарні №3 померли від коронавірусної інфекції четверо білоцерківців.

Станом на ранок 28 вересня в міській лікарні №3 перебувають 117 хворих на COVID-19,  з них – 75 містян. У 67 жителів Білої Церкви діагноз підтверджено лабораторно. 

За добу до відділення поступило 5 хворих: 3 – з Білої Церкви, 2 - з інших міст. 
 
На кисневій підтримці перебувають 40 осіб. Двоє хворих підключені до апарату ШВЛ.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 208 хворих. Під наглядом сімейних лікарів - 701 контактна особа.
 
У місті продовжують переводити хворих із міської лікарні №3 до інших лікарень. За даними прес-служби Білоцерківської міськради, за вихідні з інфекційної лікарні з відділення, де перебувають хворі на коронавірус, у першу міську лікарню перевели трьох хворих. У міській раді запевняють, що пацієнтів перевели із негативним ПЛР-тестом. Однак, пізніше, коли переведеним пацієнтам роблять повторні тести вже у міській лікарні №1, виявляється, що тест на коронавірус позитивний.

Медики білоцерківської лікарні №1 вже пожинають плоди переведення пацієнтів із лікарні №3: співробітники отримують позитивні тести на коронавірус: 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе