На Київщині погрожують посилити карантин

  • На Київщині погрожують посилити карантин
За останню добу на Київщині від наслідків COVID-19 померли 6 людей. Зокрема, в Білоцерківській міській лікарні №3 помер 88-ми річний хворий на коронавірус з міста Вишгород, який мав супутні захворювання.

Як повідомляє прес-служба КОДА, частина Київської області вже в "помаранчевій" карантинній зоні, тому в зв'язку з ростом кількості хворих можливе подальше посилення карантинних заходів.

«Наближається осінь. З відновленням роботи навчальних закладів, з поверненням більшості людей з відпусток, з похолоданням – можемо отримати додаткові задачі. Тому реагувати маємо вже зараз.» - зазначає голова КОДА Василь Володін. 

У Білій Церкві станом на ранок 27 серпня в інфекційному відділенні лікарні №3 знаходиться 43 хворих, серед них 24 білоцерківців. У 19-ти з них діагноз дабораторно підтверджено. Кисневої терапії потребують 11 пацієнтів. 

За добу до відділення поступило 8 хворих, з Білої Церкви - 4. Один білоцерківець одужав.

До міської лікарні №1 з негативним ПЛР-тестом перевели чотирьох пацієнтів, одного пацієнта перевели у Фастівську ЦРЛ-1, ще двох пацієнтів – у міську лікарню №3 у перше відділення. 

На домашньому лікування перебувають - 39 містян. Під наглядом сімейних лікарів (на домашньому лікуванні) - 188 контактних осіб. 

Читайте також: Карантин не лише подовжили, а й посилили: Що відтепер під забороною?


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе