У Білій Церкві влаштували стрілянину посеред білого дня: Зловмисника затримали

  • У Білій Церкві влаштували стрілянину посеред білого дня
  • У Білій Церкві влаштували стрілянину посеред білого дня
У Білій Церкві посеред білого дня поблизу одного з магазинів чоловік дістав зброю та зробив кілька пострілів, після чого пішов в невідомому напрямку.

Про постріли у поліцію повідомили свідки. 

Прибувши на місце події, поліцейські обстежили територію і вилучили в якості речових доказів гільзи. Також вони відпрацювали камери відеоспостереження та встановили особу стрілка. 

Ним виявився 40-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Зловмисника оперативно затримали неподалік від місця злочину, вилучили у нього пістолет та набої до нього. Також у хулігана поліцейські виявили наркотичні речовини – канабіс та амфетамін. Чоловіка затримали, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме у ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.  Хулігану загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше повідомлялося, що житель Білої Церкви до смерті побив свого знайомого.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе