Нові карантинні зони. Біла Церква знову потрапила у "жовту" зону

  • Карантин
Вчора, 1 жовтня, в Україні оновили поділ на карантинні зони в залежності від епідеміологічної ситуації в регіонах. 

Рішення вступить в силу з понеділка, 5 жовтня. 

Біла Церква і Білоцерківський район знову потрапили у «жовту» зону. Відповідне рішення ухвалила Державна і регіональна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На Київщині у «жовту зону» також потрапили: міста Березань, Бориспіль, Бровари, Буча, Васильків, Обухів, Переяслав та Славутич, Бориспільський, Бородянський, Броварський, Васильківський, Кагарлицький, Макарівський, Миронівський, Обухівський, Переяслав-Хмельницький, Рокитнянський, Сквирський, Ставищенський, Таращанський, Фастівський та Яготинський райони. 

Нагадаємо, що у «жовтій зоні» у місті буде заборонено відвідувати установи і заклади соцзахисту, де перебувають люди похилого віку. Також забороняється робота суб'єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з 24:00 до 07:00 (маються на увазі ресторани, кафе, бари, закусочні, кафетерії та інші суб'єкти господарювання). До заборони не відноситься діяльність з надання послуг громадського харчування, які здійснюють адресну доставку. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе