Франція – Україна: де дивитися матч команди Шевченка з чемпіонами світу

Сьогодні, 7 жовтня, о 22:00 збірна України зіграє проти Франції у товариському матчі. 

За всю історію, ці команди зустрічалися на футбольному полі 9 разів. При цьому, лише один раз Україна змогла перемогти Францію, три рази збірні зіграли внічию, решту матчів завершились для українських футболістів поразкою.

У сьогоднішньому матчі збірній Україні не допоможуть футболісти донецького "Шахтаря", які знаходяться на самоізоляції через спалах коронавірус. Крім того, через отримані травми не зможуть зіграти у Парижі Владислав Супряга, Віталій Буяльський та Олександр Зінченко.

Також коронавірус був виявлений у голкіпера мадридського "Реалу" Андрія Луніна і воротаря "Олександрії" Юрія Паньківа. У поєдинку з французами Андрій Шевченко може розраховувати лише на голкіпера "Динамо" Георгія Бущана.

Товариський матч Франція - Україна відбудеться сьогодні о 22:00 в Парижі на стадіоні "Стад де Франс". Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Раніше повідомлялося, що білоцерківська легкоатлетка Дар'я Михайлова увійшла в ТОП-10 марафону в Лондоні.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе