МАУ дозволить деяким пасажирам не використовувати маски під час польоту

  • МАУ
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» з 12 жовтня дозволить не використовувати маски пасажирам, яким за станом здоров'я не можна цього робити. Зокрема, тим, хто має проблеми з диханням.

Про це повідомляє пресслужба МАУ.

У той же час, таким пасажирам потрібно буде обов’язково мати при собі довідку від лікаря та негативний ПЛР-тест на COVID-19 (отриманий не раніше ніж за 48 годин до вильоту рейсу за розкладом).

Документи потрібно буде надати під час реєстрації або посадки на борт повітряного судна.

Зазначається також, що носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів від шести років. Водночас компанія заборонила носити респіратори з клапаном видиху, бо через нього на респіраторі однонаправлено виділяється біологічний матеріал, який може містити збудник інфекційної хвороби.

Авіакомпанія наголошує, що орієнтується на стандарти та процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Читайте також: Апарати ШВЛ таки закуплять за гроші із коронавірусного фонду. Це буде вперше.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе