Українські шоломи вперше протестували в США

  • Українські шоломи вперше протестували в США
  • Українські шоломи вперше протестували в США
Одна з найвідоміших в світі балістичних лабораторій Chesapeake Testing (США) підтвердила відповідність українських балістичних шоломів TOR-D, виробництва UaRms, стандарту США NIJ 0101.06.

Про це повідомили Ukrainian Military Pages.

Зазначається, що випробування в балістичній лабораторії Chesapeake Testing (м. Белкемп, штат Меріленд, США) були проведені в червні 2020 року.

За результатами випробування 6 зразків встановлено, що шоломи TOR-D повністю відповідають рівню захисту IIIA за стандартом NIJ 0106.01. 

Наголошується, що це відкриває шлях продукції української компанії на світові ринки.

Довідка: TOR-D – це полегшена версія балістичного шолому ТОR. Форма шолома зі спеціальними боковими вирізами створює додаткові зручності для роботи з активними навушниками і радіогарнітурами.
 
Призначений для індивідуального захисту бійців десантних та спеціальних підрозділів від травм і поранень; розміщення спеціального обладнання. 

Забезпечує захист голови при падіннях, ударах; від впливу вибухової хвилі, дрібних уламків, рикошетів; від потрапляння пістолетних куль та куль іншої легкої стрілецької зброї на вильоті.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе