Уряд встановить додаткові карантинні обмеження: Перелік

  • Уряд встановить додаткові карантинні обмеження: Перелік
Міністерство охорони здоров’я пропонуватиме уряду посилити карантинні обмеження. Зокрема, – обмежити роботу зон харчування, дитячих кімнат та розважальних зон у ТРЦ.

У ТРЦ хочуть залишити працювати виключно магазини. Про це під час брифінгу МОЗ, 5 листопада розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Зокрема, у ТРЦ працюватимуть виключно магазини для того, щоб люди могли купити необхідні їм речі і щоб це не впливало на економіку нашої країни, - зазначив Ляшко.

Він додав, що МОЗ пропонуватиме Кабміну заборонити проведення усіх масових заходів.

Також пропонуватиметься обмежити: діяльність спортзалів і фітнес-центрів, басейнів.

Заборонити: діяльність суб’єктів господарювання, які не дотримуються протиепідемічних норм.

Окрім того, суб’єктам господарювання у МОЗ рекомендують запровадити окремий час для обслуговування людей віком від 60 років. Для їх обслуговування пропонується виділити час з 10 ранку до 12:00.

"Для чого це потрібно? Це впровадження не забороняє людям похилого віку відвідувати магазини в інший час. Але це має спонукати людей до 60 років не відвідувати магазини, аптеки у період з 10 до 12 години,"– сказав головний санітарний лікар.

Крім того, Верховна рада в першому читанні прийняла проект закону, який дозволяє накладати штрафи за порушення "масочного" режиму". Деталі у нашому сюжеті: 





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе