Два білоцерківських підприємства, де працюють люди з інвалідністю, отримали податкові пільги

Київська обласна державна адміністрація надала пільги на оподаткування двом білоцерківським підприємствам, де працюють люди із інвалідністю.

Як повідомляє "КиевВласть", відповідне розпорядження  №572 "Про визнання доцільним надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям громадських організацій осіб з інвалідністю" підписав голова КОДА Василь Володін.


Щодо надання пільг підприємству об’єднання громадян "Білоцерківське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих" Департамент соціального захисту населення Київської ОДА зробив подання до Міністерства соціальної політики України.

Ззаначимо, що такі пільги надаються згідно з абзацом другим пункту 7 Порядку надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій, громадських організацій осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.08.2007 року №1010. 

Білоцерківське виробниче підприємство "Весна"

Білоцерківське виробниче підприємство "Весна" Українського товариства глухих отримало дозвіл на право користування пільгами на оподаткування у період з 1 жовтня 2020 року по 30 вересня 2021 року.

Підприємство було зареєстровано у Білій Церкві у 2000 році. Займається виробництвом спецодягу. Його засновником є Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Українське товариство глухих". Керівником та представником підприємства є Людмила Миколаївна Тюхта.

"Білоцерківське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих"

Щодо надання пільги підприємству об’єднання громадян "Білоцерківське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих" було прийнято рішення визнати доцільним надання пільг по сплаті податків у період з 1 жовтня по 30 вересня 2021 року. 

Підприємство було створено у 1999 році. Зареєстровано Білій Церкві. Основний вид діяльності – діяльність інших членських організацій, які не включені в інші категорії. Та інші – виробництво електророзподільної та контрольної апаратури, неспеціалізована оптова торгівля. 

Керівником та представником підприємства є Анатолій Анатолійович Савчук.

Читайте також: У десятьох школах Білої Церкви встановлять індивідуальні теплові пункти.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе