У Білій Церкві п’яний водій, тікаючи від патрульних, в’їхав у магазин

П'яний водій отримав від патрульніх одразу три адмінпротоколи.

Вчора, близько опівночі, гаражним кооперативом без увімкненого світла фар рухався автомобіль. Патрульні, які помітили порушника ПДР, попрямували за керманичем та поблизу дендропарку подали йому сигнал про зупинку автомобіля.

Однак, помітивши поліцейський автомобіль, водій швидко рушив з місця.

Як зазначають у поліції, чоловік не лише ігнорував сигнал про зупинку, увімкнені проблискові маячки червоного та синього кольорів та сирену, а й почав їхати з більшою швидкістю.

Інспектори розпочали переслідування автівки. 

Чоловік, намагаючись втекти від поліції, не впорався з керуванням та в'їхав в магазин одягу на вулиці Славіна. Лише тоді водій припинив погоню.

Під час спілкування з порушником, охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився.

На правопорушника патрульні склали три протоколи: за керування автомобілем з ознаками алкогольного сп'яніння, (ч. 1 ст. 130 КУпАП), порушення ПДР, що призвело до ДТП (ст. 124 КУпАП) та невиконання вимоги поліцейського зупинити транспортний засіб (ст. 122-2 КУпАП).


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе