Як проходить зміна одного з Білоцерківських екіпажів патрульної поліції

Вдень і вночі, 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 на рік - вони поруч. Щоб допомогти, захистити, врятувати. Кожен день з життя патрульних поліцейських - екстремальний і непередбачуваний. 

Як проходить звичайна робоча зміна охоронців порядку, розповіли білоцерківські патрульні Штефан Максим та Шелудько Антон: 

Перший виклик отримали близько 9-ї години з психіатричної лікарні. Працівниця закладу охорони здоров'я повідомила, що в їхньому відділенні перебуває невідомий чоловік, який не пам'ятає, де проживає та звідки він. Медики не могли знайти з ним спільну мову.

Інспектори прибули до психлікарні, де виявили чоловіка літнього віку. Охоронці порядку налагодили контакт з ним та дізнались анкетні дані. Перевіривши інформацію по базах даних Національної поліції, вдалося з’ясувати контакти сусіда чоловіка.

Цієї ж зміни, на вулиці Миру інспектори виявили водія з ознаками  наркотичного сп'яніння.

Після цього на одній з вулиць міста охоронці порядку перевіряли транспортні засоби.
 
Далі, під час патрулювання,  інспектори помітили водія мопеда, який підозріло себе поводив. Вирушивши за керманичем, який зупинився на вулиці Луки Долинського, поліцейські розпочали із чоловіком бесіду. В нього були помітні ознаки наркотичного сп'яніння. Як виявилося, чоловік вже двічі впродовж року притягався до адміністративної відповідальності за керування в стані наркотичного сп'яніння. Отож, поліцейські склали на чоловіка адмінпротокол за ч. 3 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за таке ж правопорушення) КУПАП.

Далі слідували виклики, загалом за зміну екіпаж відпрацював 9 викликів та відсторонив від керування двох водіїв в стані сп'яніння.

Попереду патрульних чекає наступна зміна, а тому потрібно чим швидше дістатись додому, щоб виспатись і з новими силами знову приступити до захисту жителів міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що білоцерківський поліцейський продовжує боротися з раком: Потрібна допомога.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе