Білоцерківець намагався передати до СІЗО наркотики за допомогою дрону

  • Білоцерківець намагався передати до СІЗО наркотики за допомогою дрону
За допомогою квадрокоптера мешканець Білої Церкви планував передати на територію пенітенціарної служби пакунки з канабісом та таблетками.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва у Facebook.

Близько 16-ї години правоохоронці спільно з представниками пенітенціарної служби викрили 28-річного мешканця Білої Церкви у спробі переслати наркотики у слідчий ізолятор на вулиці Дегтярівській. Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як розповіла слідча Шевченківського управління поліції Катерина Мазанович, зловмисник намагався передати наркотики знайомому, який знаходиться у СІЗО:

"Заборонені речовини чоловік намагався переслати за допомого квадрокоптера. У ході першочергових слідчих дій ми вилучили у нього дрон, шість пакунків із наркотичною речовиною – ймовірно, канабісом, та кілька пластинок із таблетками. Вилучені речові докази направили на проведення відповідних експертиз. Затриманий – раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі." 

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №10  слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину. Шевченківський районний суд столиці обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте також: На корм тваринам: куди після свят віднести ялинку у Білій Церкві.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе