Сильний вітер, сніг, хуртовина: синоптики попереджають про погрішення погоди

27 січня над Україною пануватиме циклон, який прийде до нас з Егейського моря. У зв'язку з цим, синоптики попереджають про снігопади та сильний поривчастий вітер. Найбільше дістанеться центральній частині України, на південному заході буде складна погода.  

У Білій Церкві 27-го січня буде хмарно, прохолодно, вдень температура повітря коливатиметься близько нуля градусів. Циклон скоріш за все зачепить наше місто снігом або пізно ввечері завтра, або вже вночі та вранці 28-го січня. Вдень у четвер також ще підсипатиме.

Сьогоднішній сильний вітер завтра в Білій Церкві трохи послабне, 28 січня знову посилиться.

За даними гідрометцентру, станом на 10:30 26 січня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, пориви вітру до 20 м/с, t від 00 до +10 С) на ділянці траси Київ-Чоп (об’їзна дорога м. Рівне) вже спостерігається незначне ускладнення руху (уповільнений рух малогабаритного транспорту та автобусів). Тимчасово призупинено рух великогабаритного транспорту для забезпечення роботи снігоприбиральної техніки.

Зміна погоди, дуже часто впиває на самопочуття, тому метеозалежні люди в ці дні можуть відчувати біль у голові, суглобах та підвищення тиску. 

Читайте також: Білоцерківську поліцію реорганізували. (Відео) 



 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе