Снігопад в Україні: через негоду заборонили рух автомобілів трасою Київ-Одеса

Кілька сотень вантажівок і автобусів застрягли у снігових заметах на трасі М-05, рух у напрямку Києва закрито. 

Через затяжні снігопади на автодорозі М-05 Київ-Одеса утворився 30-кілометровий затор. 

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

За даними Служби автомобільних доріг, в Одеській області досі заборонено рух великовагових транспортних засобів на автодорогах державного значення М-15 Одеса — Рені та М-16 Одеса — Кучурган, а також на всіх автодорогах місцевого значення. 

На автодорозі М-05 Київ — Одеса найбільш проблемною ділянкою залишається відрізок Знаменка — Ревова: на трасі утворилися перемети протяжністю приблизно 30 км, в яких заблоковано до 300 великогабаритних машин. 

"Спостерігаються снігові замети протяжністю близько 30 км, в яких заблоковано до 300 великогабаритних транспортних засобів, рух в напрямку Києва закрито", - повідомили рятувальники.

На цій ділянці працює 24 одиниці техніки та 43 осіб.

Керівник Патрульної поліції Білої Церквиух Василій Коряк, закликав водіїв  утриматися від дальніх поїздок, не їхати в бік Одеси, цей напрямку руху наразі заблокований:  

"Траса заблокована в Одеській області. Коли розблокують - я не знаю. Великовантажних ставимо на відстій по всій довжині нашої ділянки (від Києва до повороту на Ставище. Все одно далі не проїдуть. Ніяк. Навіть з терміновим вантажем... Задіяні всі доступні ресурси і патруля і служб. Не виїжджайте в сторону Одеси." - написав на своїй сторінці у facebook Василій Коряк.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе