У Білій Церкві поліцейські вилучили з родини 11-річного хлопчика, батьки якого зловживають алкоголем

Ювенальні поліцейські, за ініціативою соціальної служби, тимчасово вилучили 11-річного хлопчика до Центру реабілітації у Білій Церкві.


До поліції звернулись представники соціальної служби, які повідомили, що до них звернулась жінка з проханням прийняти міри до родини по бульвару Олександрійський, в якій батьки в нестерпних умовах виховують свого єдиного сина.

Прибувши на місце виклику, поліцейського та представника соціальної служби зустрів 54-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, 49-річна мати в тому ж стані вже відпочивала в одній з кімнат. 

"В квартирі був повний безлад та зрозуміло, що дитиною ніхто не займався і не цікавився чи вона, навіть, нагодована." - зазначають у поліції. 

Поліцейські доправили хлопчика на тимчасове перебування у місцевий Центр реабілітації, а на обох батьків за неналежне виховання дитини склали адміністративні матеріали за ст.184 КУпАП, рішення щодо якого в подальшому приймуть у судді. 

Читайте також: На Київщині викрили потужне наркоугруповання – вартість вилученого сягає 1,5 млн доларів.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе