Ступар: подам на Лучі в суд про захист честі, гідності та ділової репутації

Відомий футбольний експерт Мирослав Ступар в ексклюзивному інтерв'ю Metaratings розповів, як він відреагує на образи на його адресу голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.

«Обов'язково подам на нього до суду в справі про захист честі, гідності та ділової репутації. Зараз як раз консультуюся з юристами. Не збираюся нічого говорити про людські якості Лучано Лучі. Після всього, що вже наговорив цей ремісник і так зрозуміло, що він собою являє. Спілкування з ним, це все одно, що чимось забруднитися.

Обмежуся тільки аналізом ділових якостей Лучі, який любить повторювати, що під його чуйним керівництвом українські арбітри домоглися величезного прогресу. Про що це він? Нехай тоді для початку уточнить, скільки вітчизняних рефері хоча б наблизилися до загону провідних в Європі? Ні одного. Але ж саме для цього і запрошували 11 років тому італійців П'єрлуїджі Колліну і Лучано Лучі в Україну, щоб вони подбали про прорив наших арбітрів на міжнародній арені.

Тож не дивно, що кожен сезон не обходиться без суддівських скандалів і на внутрішніх змаганнях. А хіба може бути інакше, якщо Лучі ось уже шість років очолює Комітет арбітрів УАФ взагалі не приділяє уваги методиці підготовки рефері. Для нього головне, щоб вони були ручними. Інакше покарання - неминуче. 

Дуже прикро за Україну. Адже своїми безглуздими висловлюваннями Лучі завдає їй істотної шкоди. І про яку повагу з боку італійця до нашої країни може йти мова, якщо він за скільки років не спромігся хоча б вивчити українську мову. Втім, це не завадило італійцеві протягом багатьох сезонів не тільки отримувати в УАФ велику зарплату, але і представляти Україну в ролі суддівського спостерігача в розіграші єврокубків.

Під керівництвом Лучано Лучі Комітет арбітрів УАФ перетворився на таку собі касту. І все одно просочилася інформація, що контракт італійського ремісника з УАФ закінчується в серпні. Від його відходу український футбол тільки виграє».

Відзначимо, що раніше донецький «Олімпік» звернувся в УАФ з проханням оцінити висловлювання Лучано Лучі на адресу кількох представників клубів УПЛ. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе