Неподалік Авдіївки від ворожого обстрілу загинув солдат 72-ї ОМБр Владислав Мороз

  • Неподалік Авдіївки від ворожого обстрілу загинув солдат 72-ї ОМБр Владислав Мороз
Вчора, 5 квітня, неподалік Авдіївки на Донеччині від від ворожої кулі російських окупантів загинув боєць 72-ї окремої механізованої бригади Владислав Мороз.

Про це йдеться на офіційній сторінці 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців у facebook.  

"З сумом повідомляємо, що ввечері 5 квітня, внаслідок підступного обстрілу російськими окупантами українських позицій неподалік Авдіївки, від ворожої кулі обірвалося життя воїна 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців солдата Владислава Анатолійовича Мороза. Владу назавжди залишилось двадцять три роки. Наш побратим та відданий захисник віддав своє життя за Україну! Командування та особовий склад 72 ОМБр імені Чорних Запорожців висловлює щирі співчуття батькам Владислава мамі Ірині Володимирівні та батьку Олександру Павловичу, рідним, близьким, бойовим побратимам та друзям.  Воїн поліг за наше з вами мирне життя. Вічна слава Герою!" - йдеться у повідомленні. 

Молодий 23-річний захисник України помер від наскрізного кульового поранення верхньої третини грудної клітки. Поранення було несумісним із життям.

У Владислава залишились батьки та сестра.

Полеглий захисник України був жителем села Халаїдове, що належить до Монастирищенської громади (Уманський район Черкаської області). 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе