На Білоцерківщині ще 200 людей вакцинували проти коронавірусу

  • На Білоцерківщині ще 200 людей вакцинували проти коронавірусу
Впродовж останніх 10 днів на Білоцерківщині вакцинували ще 200 жителів району.

Такі дані під час онлайн-наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації привела заступник директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» Ірина Духновська.

За словами Ірини Духновської, процес вакцинації в районі відбувається у відповідності зі встановленим графіком. Щеплення проводять мобільні бригади і фахівці стаціонарних пунктів щеплення, які пройшли відповідні навчання. Жодна доза вакцини не була втрачена.

Наразі триває другий етап вакцинації, під час якого окрім медичних, соціальних працівників та освітян щеплення проводяться і серед жителів старшого віку, котрі підтвердили своє бажання вакцинуватися від COVID-19 на прийомі у сімейного лікаря.

У випадку, якщо залишаються вільні дози вакцини, вони пропонуються громадянам, які записалися через портал «Дія», або ж звернулися на «гарячу телефонну лінію» за номером (04563) 3-91-16, що діє при Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Як наголосила Ірина Духновська, усі вакцини, які пропонуються для щеплення проти COVID-19, є безпечними й ефективно формують імунітет. Щеплення — добровільні й безоплатні. 

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе