Індустріальний парк "Біла Церква" побудує понад 200 тис кв. м промислової нерухомості

В Індустріальному парку «Біла Церква» впродовж п’ятьох років планують побудувати більше 200 000 кв. м промислової нерухомості для 30-и підприємств.

Про це розповів директор індустріального парку, Володимир Хмурич. 

За словами директора, сьогодні в Індустріальному парку «Біла Церква» реалізується 7 проектів промислової і складської нерухомості. 

«Перші наші резиденти вже ведуть в ньому господарську діяльність. Це короткий і, на мій погляд, найважливіший підсумок щоденної роботи нашої команди за два роки.» - зазначив Володимир Хмурич. 

Крім цього, в індустріальний парк підвели інженерні мережі та комунікації, освоїли 11 га землі промислового призначення, побудували 30 000 кв. м промислових і складських приміщень, і залучили 35 млн USD інвестицій.

 «Як і в будь-якому сучасному бізнес-центрі ми пропонуємо резидентам тепло- і енергоефективні приміщення, які проектуються і будуються з урахуванням стандартів BREEAM. Допомога в експлуатації приміщень надає наша сервісна компанія.» - додав Володимир Хмурич. 

Через п’ять років тут планують побудувати більше 200 000 кв. м промислової нерухомості для 30-и підприємств. Ці підприємства зможуть створити понад чотири тисячі нових робочих місць для Білої Церкви і передмість. А держава буде отримувати більше 6 млн USD податків щорічно.

 

Читайте також: На свята в Україні курсуватимуть додаткові поїзди: перелік маршрутів.

 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе