У 2021 році на будівництво ЦНАПу у Білій Церкві витратять 13 млн грн

  • У 2021 році на будівництво ЦНАПу у Білій Церкві витратять 13 млн грн
Цьогоріч у Білій Церкві стартує будівництво скандального центру надання адміністративних послуг. Реалізувати проєкт мають до 2023 року. Роботи проходитимуть у рамках президентської ініціативи «Велике будівництво».

Як повідомляє пресслужба КОДА, будівництво ЦНАПу в Білій Церкві розпочнеться після завершення всіх тендерних процедур.

Загальна вартість проєкту сягає 92,9 млн грн. Безпосередньо в цьому році на роботи спрямують 20,5 мл грн: 7,5 млн грн – із Державного фонду регіонального розвитку, 13 млн грн – із місцевого бюджету. 

Нагадаємо, що будівлю незавершеного будівництва (76% готовності), орієнтовною площею 4.4 тис. м2 по вулиці Театральна, 5 міська рада придбала у 2018 році за 24 млн грн. У лютому 2019 року детективи Національного антикорупційного бюро проводили обшуки у міського голови Геннадія Дикого в рамках кримінального провадження щодо придбання цієї будівлі за ймовірно завищеною ціною на майже 20 мільйонів гривень. 

Центр надання адміністративних послуг у місті обіцяють не перший рік, але чим більше часу минає, тим більший обсяг проблем валиться на голови «сусідів». Як воно, жити поруч із блакитною мрією міського голови, дивіться у нашому сюжеті: 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе