Сучасні діти потребують новітніх методів навчання

Інноваційна ліцензована загальноосвітня школа IT STEP School відтепер у Білій Церкві та запрошує учнів до 5-10 класів на 2021/2022 навчальний рік! 

IT STEP School – це новий проєкт Комп'ютерної Академії «IT STEP», яка відома далеко за межами України та на сьогодні відкрила вже 105 філіалів у 22 країнах світу. Дотепер діти відвідували комп’ютерну академію у рамках позашкільної освіти. Та цього року у Білій Церкві з’явився новий проект – у вигляді загальноосвітньої школи.

Школярі вивчатимуть не лише загальнообов’язкові предмети, передбачені Міністерством освіти і науки, а ще й спеціалізовані ІТ-дисципліни. 


Чому саме середня школа?

Сьогодні приватна освіта стрімко розвивається. Ми розуміємо, що світ змінився і нове покоління школярів вимагає новітніх підходів у освітніх процесах. Хоч державні заклади і намагаються проводити реформи, але вони не завжди встигають за цими змінами.

Початкові школи все частіше відкриваються і практикують сучасні підходи, але саме середня освіта чи не найбільше потребує реформ та змін. Виникла необхідність у закладі, який візьме на себе завдання комплексної підготовки.

Приватна школа нового покоління IT STEP School – це якраз та школа нового формату, яка розвиватиме і навчатиме дітей завдяки сучасним методам і послуговуючись найкращим європейським досвідом.


Чим відрізняється приватна школа нового покоління IT STEP School від інших шкіл?

Окрім сучасних методик і підходів до навчання, учням прищеплюватимуть загальнолюдські цінності - взаємоповагу, свободу самовираження, допомогу один одному та відповідальність.

Вчитель не скаже учневі, що він неправильно мислить, лише через те, що його думка буде відрізнятися від думки інших, адже повага до права вибору і думок інших стане основою для спілкування вчителів з учнями. В IT STEP School немає місця для будь-яких проявів булінгу, адже учнів будуть вчити толерантності.

Повага до права вибору і думок інших стане основою для спілкування вчителів з учнями. Слухати один одного і чути, давати дітям простір для самовираження та висловлення власних думок, навчання заради вміння шукати відповіді та мислити – такими є принципи освіти у новому закладі.



Особливості навчання:

Вивчення двох іноземних мов: обов’язкова англійська та друга іноземна – на вибiр. А для більш ефективного навчання групи розділять не за віком, а за рівнем знання мови.

Вивчення ІТ: програмування, дизайн, мережі, створення ігор, сайтів, розробка мобільних додатків – усього того, що буде корисним незалежно від вибору професії у майбутньому.

Особистісний розвиток (soft skills): діти навчатимуться психології комунікації, ораторським навичкам, впевненості у собі, емоційному інтелекту, критичному мисленню. Усе це формує сильний внутрішній стрижень дитини.

Без паперових підручників та з електронним щоденником: усі необхідні підручники та програмне забезпечення для ефективного та цікавого навчання будуть зібрані на персональному комп'ютері учня, а його успішність батьки зможуть перевірити у спеціальній електронній системі. 

Без домашніх завдань: його діти виконуватимуть в школі, адже вдома дитина має більше часу проводити з батьками, відпочивати та приділяти час власному хобі.


Підготовка до ЗНО: вашій дитині не знадобиться шукати репетиторів, адже шкільна програма має давати дітям усі необхідні знання, які дозволять успішно скласти ЗНО без зайвих витрат часу та грошей.

Індивідуальний підхід: в IT’S School малокомплектні класи – до 16 учнів, а до 
проведення уроків ми залучаємо висококваліфікованих вчителів. Це дасть можливість більш якісно опрацювати та ефективно засвоїти матеріал заняття. 

Гейміфікація та система мотивації: замість нудних завдань – цікаві квести залучатимуть дітей шляхом гри до навчального. За кожну виконану роботу діти отримують віртуальні гроші, які дозволяють купувати потрібні та корисні речі у внутрішньому онлайн-магазині.


Отже, відкритий набір на навчання до 5-10 класів IT STEP School! 

Школа знаходиться за адресою: м. Біла Цекрква, б.Олександрійський 52а/1а, у приміщенні ТРЦ «Centre City». 

Приймальна комісія працює з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 19:00 та в суботу з 9:00 до 18:00 години. 

Також отримати інформацію про навчання  та записатися на індивідуальну консультацію з директором школи можна за телефоном: (067) 382-37-80 або на сайті https://bc.itstep.org/its-school.

Чекаємо на вас!


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе