Українські агрономи зняли пародію на пісню SHUM гурту Go_A: кумедне відео

Запальна пісня SHUM гурту Go_A, з якою він поїхав на Євробачення-2021, підкорила світову публіку. Якщо іноземні фани захоплено переглядають відео, то українські – знімають пародії. Ролик агрономів, які переспівали трек, розлетівся мережею.

Харківські агрономи тримають руку на пульсі сучасних українських трендів. Вони зняли пародію на пісню SHUM гурту Go_A, який підкорює сцену Євробачення-2021 в Роттердамі.  

Локаціє для зйомок відео стало поле. На тлі тракторів агрономи постали в одноразових захисних костюмах, чепчиках та окулярах. Один з них танцював у костюмі корови. До слова, текст треку все ж переписали, заспівавши не про бога лісу Шума, а про посівну. 

"Надихнув нас на це відео колектив Gо_A, який цього року представить Україну на Євробаченні з піснею SHUM. Вболіваємо за наших, бо вони найкращі",– йдеться в підписі до відео. 

Пародія агрономів на кліп і пісню SHUM гурту Go_A спричинила фурор у мережі. Користувачі не стримують свого захвату від кумедного відео.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе