Проект "Ісіда" - чому КДБ досліджували мумію прибульця в Єгипті?

В 1961 році радянські агенти виявили в таємній єгипетській гробниці мумію стародавнього прибульця.

Дані були засекречені, але згодом стало відомо, що цій мумії близько 13 тисяч років (!).

На відеоролику, який можна подивитися нижче і кадри з якого використовуються в цій статті, можна побачити як кілька людей у формі, схожій на військову радянську, витягують з катакомб великий ящик, всередині якого показані останки гуманоїдної істоти.

Останки приховані в саркофазі, схожому на звичайні єгипетські саркофаги фараонів, і в цілому складно на вигляд сказати, чим вони відрізняються від іншої єгипетської мумії.

Вся ця історія нібито була розказана в кінці 90-х років колишнім агентом КДБ на ім'я Віктор Іванович (його також називають доктором), який виїхав в США. Від нього ж було отримано і це відео.

На початку ролика можна побачити напис "Цілком таємно", після чого показані чоловіки в формі, що копають землю, поруч з ними люди в традиційному одязі бедуїнів.

Потім показано проникнення в гробницю, над входом в яку вигравірувані давньоєгипетські ієрогліфи і велике зображення, схоже на крилату Ісиду (Вона ж Ісіс - давньоєгипетська богиня).

Потім солдати проникають в приміщення з саркофагом і двоє людей розкривають його. Видно велику хмару пилу. Один із співробітників у формі, що стоїть праворуч, знімає все на фотоапарат.

Після зняття кришки в саркофазі видно скелетизоване зображення людини або людиноподібної істоти. Після чого в гробницю входять ще люди, в тому числі в захисних костюмах з протигазами, але потім і в звичайних костюмах. На цьому ролик закінчується.

Відео справедливо викликає багато скептицизму, як і всі "надсекретні відео про КДБ і прибульців". В СРСР ролик ніколи не публікувався.

У 1947 році в Розуеллі (Нью-Мексико, США) відбувся певний інцидент з падінням НЛО (офіційно об'єкт був названий звичайним метеозондом), який відразу ж був засекречений. Уфологи вважають, що в руки американців потрапив потерпілий інопланетний корабель, а також тіла гуманоїдів (можливо були і ті, що вижили).

Згідно історії, дізнавшись про Розуельський інцидент, СРСР був дуже стурбований тим, що в руки геополітичного супротивника могли потрапити позаземні технології.

Тому, коли КДБ нібито дізнався про знахідку гробниці в Єгипті, в якій нібито є незвичайні мумії, туди відразу ж була споряджена велика експедиція, в яку входили співробітники КДБ, військові і вчені. Вона отримала назву "Операція Ісіда".

Операція проводилася при співпраці з урядом Єгипту, з яким СРСР здружився після Суецької кризи 1956 року.

Бедуїни, які розкривали гробницю, нібито відразу ж після цього захворіли на нервовому грунті. Вони перевели ієрогліфи на стіні і повідомили, що там написано про "Могилу Бога". Це дуже налякало бедуїнів.

Пізніше були розшифровані інші написи і в них нібито говорилося про повернення крилатого божества.

Також повідомляється, що крім основного саркофага, в гробниці були знайдені й інші артефакти, в тому числі ще кілька мумій. Все це було упаковано і вивезено з Єгипту в СРСР.

Всі тіла, як і перші останки в саркофазі, були датовані 12-13 тисячами років. Зріст кожної мумії був не менше 2 метрів, що куди більше зросту звичайного єгиптянина, тим більше в давнину.

За словами Івановича, дістати секретне відео з архівів КДБ йому допомогла мафія.

"Немає ніяких сумнівів, що невелика група російських вчених з військовими експертами виявила в Єгипті незвичайну гробницю в 1961 році. Кадри відео розкривають найважливіше відкриття в історії людства. Те, що вони знайшли в гробниці в саркофазі, це останки інопланетної істоти, яка померла в Єгипті близько 10 000 років до н. е. ".

Точне місце розташування гробниці не вказано, повідомляється лише, що це "десь на плато Гіза"

На жаль, навіть сам Іванович не впевнений, яка саме істота лежала в гробниці (прибулець, гібрид, а може і зовсім просто мутант), оскільки відомостей про його подальше вивчення просто нема.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе