Родину учасника АТО в Білій Церкві змусили дати хабаря за належну їй по закону землю

У  Білій Церкві сім'я учасника АТО четвертий рік не може отримати належну їм за законом землю. Не десь біля річки Рось, або в рекреаційній зоні, а в районі "Залізничне селище", навпроти стихійного смітника. 

За земельну ділянку сім'я Голик воює вже із двома каденціями депутатів та земельних комісій. Постійні відмови та переробки документів з'єдають нерви та сімейний бюджет.

"Ми багатодітна родина, чоловік (ред.) учасник бойових дій і проживаємо в орендованій квартирі вже 18 років. Квартири купити ми не можемо, тому вирішили добиватися, в нашій країні це тільки так і називається - добиватися клаптика землі." - розповідає Юлія Голик. 

Однією причин відмов сім'ї в земельній ділянці, була недосконала містобудівна документація, мовляв, там де задумала побудуватися родина Голиків, немає детального плану зонування території. 

Хто із депутатів Білоцерківської міської ради проти надання землі військовим, та на що готові йти громадяни, аби отримати належну їм за законом землю, дивіться у нашому сюжеті: 



Читайте також: Біла Церква долучилася до організації референдуму проти продажу землі.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе