На Білоцерківщині зменшилась кількість пацієнтів зі складними формами COVID-19

  • На Білоцерківщині зменшилась кількість пацієнтів зі складними формами COVID-19
У госпітальних базах Київщини зменшилась кількість хворих на коронавірус, які потребують кисневої підтримки.

Так, на Білоцерківщині за останню добу зафіксували 3 випадки захворювання на коронавірус. Станом на ранок 5 червня COVID-19 підтвердили у 3-х жителів смт. Володарка, м. Тетіїв, с. Теліженці.

В Білоцерківських міських лікарнях №1 та №3, Білоцерківській районній лікарні знаходиться 165 хворих, з них  53 білоцерківця.  За добу до відділень лікарень поступили 19 хворих. Одужали 20 – людей. 

На кисневій підтримці перебуває 58 людей. До апарату ШВЛ підключений один хворий. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходиться 65 хворих. Під наглядом сімейних лікарів – 80 контактних осіб.

Наразі завантаженість ліжок в профільних лікарнях Київщини складає лише 12%.  

«У регіоні продовжують щоденно фіксувати понад сотню нових випадків захворювання на COVID-19, проте це значно менше, ніж ще кілька місяців тому. Разом із цим ми фіксуємо зниження рівня госпіталізацій серед хворих. І це дуже хороший показник. Незважаючи на це, продовжуємо вдосконалювати наші госпітальні бази й розширювати мережу інфекційних ліжок. Переконаний, що втрачати пильність не варто. Ситуація може погіршитись у будь-який момент, тому вкотре наголошую: і вдома, і на роботі, і під час відпусток будьте обережними та дотримуйтесь протиепідемічних норм», – повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе