Межі Білої Церкви та Фурсів врегульовано

Відтепер жителі мікрорайону Гайок можуть по-праву вважати себе білоцерківцями. Вчора, 29 червня відбулося підписання рішень Білоцерківської міської ради та Фурсівської сільської ради про узгодження проєктної межі Білої Церкви та села Фурси.

Після прийняття даного рішення, припиняються всі судові тяганини за межі між Білою Церквою та Фурсами, що тягнулися десятки років. За словами голови Фурсівської ОТГ Сергія Шаравари, суди зупинили, а від рішення чиновників виграють всі: 

- Це дійсно історичний момент, який чекали дві громади з 90-х років... З цього моменту ми призупиняємо всі судові процеси, які в нас ідуть. Для підприємців і для жителів громади будуть визначені межі і ми будемо змінювати генплан Білої Церкви і Фурсів.

Також вирішено спірне питання про аеродром Гайок та комунальне підприємство БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Згідно з картою адміністративного поділу та прийнятих рішень, земля під "БВАК" буде надана в користування даного підприємства, а адміністративне підпорядкування території залишиться за селом Фурси. 

Деталі у нашому сюжеті: 


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе