На Київщині за скоєння тяжких злочинів розшукують учасників злочинного угруповування

На Київщині за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів поліція розшукує учасників злочинного угруповування - Оверченка Олександра Івановича 31.07.1978 р.н., та Дожанка Максима Сергійовича 13.01.1997 р.н..

Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини. 

"На території Київщини та інших областей 42-ох та 24-річний уродженці Чернігівщини здійснювали озброєні напади на приватні домоволодіння, які супроводжувалось знущаннями і катуванням потерпілих. Крім того, зловмисники викрадали автівки, застосовуючи насильство до власників. Лиходіям інкримінують ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України. Якщо ви володієте інформацією про можливе місцезнаходження учасників угруповання, просимо повідомляти за телефонами: чергова частина 044-271-60-02 / 097-357-32-16 або «102». Конфіденційність гарантовано." - зазначили у поліції. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе