На Київщині затримали шахрайку-рекордсменку, якій інкримінують понад 20 злочинів

  • якій інкримінують понад 20 злочинів
  • якій інкримінують понад 20 злочинів
  • якій інкримінують понад 20 злочинів
  • якій інкримінують понад 20 злочинів
Представляючись працівником енергетичної компанії, жінка вводила в оману продавців магазинів і аптек, привласнювала їх особисті речі: ювелірні прикраси, гроші та мобільні телефони.

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, лише за останній період шахрайка відзначилась у містах Фастів, Біла Церква, Обухів, Бориспіль, Ірпінь та Васильків. Також вона діяла у столиці та інших областях.

«Жінка розповідала, що найближчим часом буде подана напруга 40 тисяч вольт, а тому необхідно усі прикраси або інші металеві предмети зняти та покласти в темний пакет, інакше вони почорніть. Потім жінка забирала пакет з речами та зникала у невідомому напрямку», - повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Так, в середині травня до поліції почали надходити повідомлення від громадян про те, що їх ошукала невідома жінка. Історії потерпілих були схожі, прикмети аферистки, надані ними, збігалися.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисниці. Шахрайкою виявилась 43-річна уродженка Луганської області, яка не має постійного місця проживання, раніше неодноразово судима. У 2013 році вона вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння саме шахрайства. Тоді вона видавала себе за працівницю податкової, і відтоді, як бачимо, не виправилась. 

Під час особистого огляду поліцейські вилучили у зловмисниці мобільні телефони та золоті прикраси у якості речових доказів.

Затримали жінку в Обухові під час чергової афери в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Андрій Небитов просить громадян, які стали її жертвами, повідомити у поліцію Київської області. 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе