На Білоцерківщині очікуються короткочасні дощі та довгоочікуване похолодання

  • На Білоцерківщині очікуються короткочасні дощі та довгоочікуване похолодання
Сьогодні, 19 липня, у Білій Церкві очікується здебільшого хмарна погода із температурою повітря 27 - 28 градусів тепла. У другій половині дня очікується дощ із грозою.

Водночас у середу, 21 липня, у Білій Церкві очікується значне похолодання – до +19 - +20 градусів, можливі сильні зливи із шквалом та градом.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, прохолодне повітря, яке йде до України пов'язане із атмосферними фронтами, які прив'язані до північного циклону Christoph. Саме фронти і принесуть грозові дощі у нашу країну. 

"Дощів ми всі чекаємо і хочемо, проте, враховуючи сильні температурні контрасти в зоні атмосферних фронтів між спекою та зафронтальною прохолодою, ці дощі можуть миттєво перетворюватися у сильні зливи із шквалами та градом! У понеділок ці явища найбільш ймовірні на Заході, Півночі та місцями у центральних областях....Ці метеорологічні зміни після тривалого спекотного та сухого періоду можуть бентежити метеопатів." - зазначила Наталка Діденко. 

Загалом, протягом тижня температура повітря в Білій Церкві не підніматиметься вище 26 - 27 градусів тепла. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе