Спека повертається: на яку погоду варто очікувати білоцерківцям уже цими вихідними

  • Спека повертається: на яку погоду варто очікувати білоцерківцям уже цими вихідними
Після тижня невеликих опадів і літньої прохолоди у Білу Церкву знову повернеться сонце і комфортна температура. За прогнозами синоптиків, місцями температура повітря почне знову різко підніматися і буде досить спекотно.

Своїм прогнозом погоди на найближчі вихідні поділилася синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook. 
 
За словами синоптика, вихідними в Україну знову прийде антициклон, який остаточно прогоне дощі. Сильної спеки цього разу не очікується. 

Субота-неділя подарують багато сонця, опади малоймовірні. 

У Білій Церкві 24-25 липня очікується сонячна суха погода з температурою повітря +25+27 градусів. Наступного тижня температура повітря прогріється до +30 градусів. 

"Ці найближчі вихідні - ідеальний час для рідних мандрівок. Не витрачайте його на одноманітні прісні 'олінклюзіви‘, поїдьте в Батурин, Качанівку, Софіївку, Асканію-Нову, Аккерман, Боярку, Богуслав, Славське, хутір 'Надія‘, Суботів, заплануйте наші неймовірні ландшафтні парки на відвідування. Так, сервіс наш часом накульгує, але ж у наших домівках також іноді крани ламаються, не все ідеально виблискує, омлет підгорів… Проте через це ми ж любити свій дім не перестаємо) Сміливо вибирайтеся вихідними з дому - неймовірно розкішна буде погода і пейзажі навкруги!" - написала Наталка Діденко. 

Читайте також: У Білій Церкві запрацювало модернізоване приймальне відділення лікарні №2.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе