П'яні за кермом: у Білій Церкві за три дні виявили 14 нетверезих водіїв

Патрульні поліцейські упродовж трьох останніх днів склали 14 адміністративних протоколів за керування автомобілем у стані сп'яніння.

Про це повідомляє патрульна поліції Білої Церкви у facebook. 

"Патрулюючи по вулиці Грушевського, екіпаж поліції помітив автомобіль Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху.  Охоронці порядку зупинили автомобіль, та під час спілкування виявили у 40-річного водія явні ознаки наркотичного сп'яніння. В додачу, під час розгляду справи, з'ясували, що водій вже позбавлений права керування, а автівка розшукується Державною виконавчою службою. Порушником виявився 40-річний громадянин, на якого, інспектори склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, а також постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування) КУпАП. За останні три дні білоцерківські патрульні виявили 14 нетверезих водіїв." - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на усіх порушників були складені відповідні адміністративні матеріали.

Читайте також: Від 10 до 12 гривень. Білоцерківські перевізники хочуть підняти ціни у міських маршрутках.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе