П'яні за кермом: на Білоцерківщині за вихідні виявили 8 нетверезих водіїв

За святкові вихідні поліцейські Білоцерківщини виявили на дорогах вісім нетверезих водіїв.

Про це повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви.

"Святкування Великодня деякі водії будуть згадувати із сумом. На жаль правило "Не сідай за кермо напідпитку" для деяких водіїв не несе ніякого змісту, в результаті чого поліцейські виявили вісім таких правопорушників, серед яких одна жінка. Явні ознаки алкогольного сп'яніння, нечітка розмова та хода. І це не весь перелік що саме видає нетверезих водіїв," - зазначають у поліції.

Під час перевірки водіїв алкотестер показував починаючи з 0.75 проміле. Рекордсменом стала 31-річна білоцерківчанка, в крові якої поліцейські виявили 3.44 проміле алкоголю.

На всіх водіїв за керування у стані алкогольного сп'яніння поліцейські склали відповідні протоколи за ст.130 КУпАП та підготувати матеріали для направлення до місцевого суду для прийняття рішення. Порушників чекає штраф у розмірі 10200 грн та позбавлення права керування, строком на 1 рік.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе