У Білій Церкві шукають волонтерів для підрахунку безпритульних собак

Проблема безпритульних тварин, останніми роками вкрай загострилася і охопила не тільки Білу Церкву чи нашу країну. Так, згідно зі світовою статистикою 75% тварин, таких як кішки та собаки, є безпритульними.

За ініціативи департаменту ЖКГ, у Білій Церкві з 11 по 13 серпня з 07:00 до 09:00 відбудеться підрахунок безпритульних собак. Зазначимо, що така акція у нашому місті проводиться вже четвертий рік поспіль.  

До підрахунку безпритульних тварин може долучитися кожен бажаючий. Для того, щоб стати волонтером необхідно мати мобільний телефон і залишити свої контакти в Центрі оперативного реагування за телефонами: 

  • 067-310-77-55, 
  • 099-310-77-55,
  • 063-310-77-55.

Сам підрахунок здійснюватиметься за допомогою унікального програмного забезпечення для мобільних пристроїв Stray Animals, яке суттєво спростить роботу волонтерів. За допомогою мобільного додатку кожну побачену безпритульну тварину можна буде сфотографувати з GPS міткою її перебування, додати візуальний опис, факт стерилізації тощо. 

"Можна не всі три дні, можна взяти когось в поміч (так веселіше), можна використовувати велосипед та інші засоби пересування. Нам потрібно ще зовсім не багато – близько 5 активних волонтерів!" - додали в департаменті ЖКГ. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе