У Білій Церкві лише за одну добу спіймали 8 п'яних водіїв

  • У Білій Церкві лише за одну добу спіймали 8 п'яних водіїв
Впродовж минулої доби білоцерківські патрульні виявили 8 водіїв з ознаками сп’яніння.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви, перший випадок трапився вчора, близько опівночі, на 19 км автодороги Київ—Одеса, коли охоронці порядку зупинили водія автівки марки Toyota за невиконання вимоги дорожньої розмітки. Під час спілкування, інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій погодився пройти огляд за допомогою алкотесту Драгер на місці. Прилад показав результат 2,74 проміле, що перевищувало допустиму норму майже в 14 разів.

Наступна ситуація мала місце, на вулиці Привокзальна. Керманич автомобіля Honda deo рухався без номерного знаку.

Спілкуючись із водієм, охоронці, помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, котрий зафіксував у нього 2,41 проміле алкоголю, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

Так, патрульні склали на водія адміністративний матеріал за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та відсторонили його від керування.

Читайте також: Забрала готівку, вкусила за руку: На Білоцерківщині затримали групу зловмисників, які пограбували пенсіонерку.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе