«Медичний Оскар»: санінструктора 72-ї ОМБр нагородили медаллю святого Пантелеймона

У Києві відбулася щорічна церемонія нагородження кращих медиків країни "Медичним Оскаром" - відзнаками за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона». Загалом, нагороди отримали 11 медичних працівників.

Як повідомляє пресслужба 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців, медаль Святого Пантелеймона в номінації "За турботу і ласку до хворого" отримала - фельдшер, сержант медичної служби ЗСУ, санінструктор медичної роти 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців Людмила Ясененко. 

"Це свято стає все більш актуальним і доцільним в часи, які переживає весь світ, коли всі повернулися обличчям до медичних працівників. Всі зрозуміли, наскільки важливо, щоб система охорони здоров'я була, щоб система охорони здоров'я могла реагувати на ті загрози, які виникають. Наша держава заборгувала медикам. З надією дивлюся в найближче майбутнє і більш ніж впевнений, що, розпочинаючи з наступного року, у нас в системі охорони здоров'я з'явиться шанс йти вперед і побудувати те, що хочуть наші медики", - сказав на церемонії нагородження міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. 

Серед медиків, яких нагородили – професіонали с великим досвідом і молоді амбітні медики, лікарі і медсестри, військові хірурги і педіатри, ті, хто рятує від коронавірусу і хто займається науковими дослідженнями. 

Читайте також: В Білоцерківській ЗОШ №18 побудують нову їдальню.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе