У Білій Церкві жінка наїхала на дитину і пообіцяла постраждалій нові кросівки

Жінка наїхала на дівчинку, коли та переходила зебру. 
 
У Білій Церкві на Сквирсьому шосе сталося ДТП за участю неповнолітньої. Жінка збила дівчинку на "зебрі". Відразу після події водійка авто почала спокутувати свою провину, пообіцявши купити постраждалій нові кросівки. Таким чином вона намагалася уникнути покарання.

Як повідомляє "Главред", колесо машини наїхало прямо на ногу дівчинці. Постраждала почала бити телефоном по машині, щоб водійка від'їхала.

У Мережі з'явилося відео, зняте реєстратором іншого автомобіля, водій якого став свідком цього дорожнього інциденту. На кадрах чітко видно, що порушниця ПДР навіть не пригальмувала перед пішохідним переходом. 

Після наїзду вона просто здала назад, а дівчинка, накульгуючи, завершувала свій шлях.

Очевидець ДТП чув, як жінка просила не викликати "швидку" і патрульних, а також пообіцяла відшкодувати завдані збитки - купити нові кросівки, так як ті, що були на дівчинці, зіпсувалися під колесом машини. 

У зв'язку з цим, сім'я дівчинки написала заяву в поліцію. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 14-річна дівчинка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Один автомобіль зупинився, щоб надати перевагу пішоходу, а водій автомобіля "Hyundai'' почав призупиняти рух, але потім його продовжив та здійснив наїзд на ногу дитини. 

Медики діагностували у дівчинки забій та набряк ноги, переломів не виявили. 

Поліцейські за даним фактом провели необхідну перевірку та скерували матеріали до Білоцерківського міськрайонного суду, де і буде прийнято рішення по цій справі.

Відео ДТП за посиланням. 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе